teisipäev, 15. september 2009

tsirkus barcelona


laik... LOVE her! VMAd tegid mihklile tribuuti ja suurem osa šoust oli tõesti tribuut - kõvasti vaeva nähtud kõigega. välja arvatud lõpp - see Jay-Z.. who came.. in a car! jah..
aga kõige ägedam oleks olnud siiski siis, kui meid Sandraga oleks pandud sinna creative tiimi ja me oleks saanud välja mõelda šou teema ja inimesed, kes oleks tulnud ja esitlenud jne.. sest MEIE oleks küll teinud siis juba täieliku british invasioni ja lisaks Russellile (kes on tegelikult tõesti segu Robertist ja Danielist) oleksime me pannud saadet juhtima ka Jeremy, of course, et Clarksoni ja tiimi ja oleks nemad pannud sinna sõitma autodes. jahh! usslimusiinides ja lasknud ümber maja sõita ja kordamööda lava peale kõndida hästi kaua.
ja siis lõpus me oleks pannud lava klavereid täiesti täis ja lasknud kõik briti näitlejad lava peale lahti ja nad kõik oleks klaveril aariaid mänginud ja kenasti lõõritanud. sest nad kõik oskavad seda.
ja robertit oleks ka rohkem näidanud kui beyoncet :D. tsikil on küll pikad jalad aga no kaua sa vahid neid..
ja sis meie oleks kindlasti andnud Kanyele hoopis ühe auhinna, sest milleks ilma jääda sellest ülinauditavast pildist kuidas ta tuleb lavale/või siis ei tule.. kuidas võtta.. ja siis talle "buutakse" näkku pärast seda "this is an outrage!" hetke, mil ta sellelt tundmatult country tibilt haaras tema momendi (kihkih). seekord ei õnnestunudki russellil midagi erilist ja skandaalset korda saata, vaid selleks osutus Kanye. :D kui kellegil ei õnnestu, siis kellegil ikka õnnestub..
ja ei saa mainimata jätta seda, et kui Russ ütleb, et ta seekord jonase vendade üle nalja ei viska, siis seda tal kuidagi ikka õnnestub teha.. ha!

ahjaa.. Russellit oli üle aja päris tore jälle näha :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar