laupäev, 12. september 2009

October Road

gee. ma ei suutnud jälle vastu panna.

Bryan Greenberg peaosas. Vaatasin seda Bride Warsi ja ta tundus seal kusagilt tuttav, see kusagilt oli Friday Night Lights ja kuigi ma väga väga üritasin ei õnnestunud mul meelde tuletada keda ta seal üldse mängis. nägu on üldiselt meelde jäänud. Ja siis ma vaatasin, et ta on veel mingis sarjas mänginud. ja teist nn peaosa mängib Laura Prepon (That 70s Show).

vaatasin sellest paar osa ja algus tundub selline kind of intriguing. selles mõttes, et lisaks tüüpilistele karakteritele (good guy/bad guy veidi boheemlaslik meesisik kellel on õnnestunud oma elus valesid otsuseid teha ja nüüd on ummikus ja üritab kõike siluma hakata, pretty boy/ladies man, kes tegelikult tundub olevat jahtimisest väsinud aga ei julge seda veel välja näidata - appiappi mis teised küll minust mõtlevad!, ja üldiselt frustreerunud, sest sõber unustas ta ära.. tervelt 10ks aastaks ja kirjutas ta veel raamatusse kah, ja mitte päris tõetruult; girl next door with a child (Pepron).. keegi täpselt ei tea kelle laps see on - ja on võimalik, et ta on selle esimese meesiku oma täiesti.. jne; ja siis muidugi üks kümneaastane witty child) on seal ka üks päris huvitav tegelane - shut-in - tüüp istub toas ja keeldub välja minemast, juba 5 aastat, uuesti avastamas toa uksest väljaspool asuvat maailma. kuigi, jah. ta siiski liigitub selle must-be friigi alla :)

nojah. üldiselt on see kirjanikust, kes naaseb kodulinna, millest ta õigupoolest oma raamatugi kirjutas. ära läks ta sealt 10 aasta eest, mil ta väitis kõigile sõpradele ja göörlfrendile, et ta tuleb muidugi tagasi.. ei tulnud. jaa siis on see face the music koht, kus kõik on tema peale pahased, et miks ta neid niimoodi kujutas ja miks ta ühendust ei võtnud jne. ja üldse.. kuidas tüüp siis sellest nüüd välja rabeleb? ja kuidas üle saada writer's block'ist, et kirjutada uus raamat.. huvitav küll millest seekord??

Edit: minu kahjuks või õnneks känseldati see sari teise hooaja lõpus ära, niiet sellele jäi väga lahtiste otstega lõpp. IMDB sõnul on sellele tehtud ka 10 mintsane lõpp, kus siis kõik ära seletatakse.. go figure..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar