neljapäev, 3. veebruar 2011

ma mõtlesin kaua kust otsast sellele teemale läheneda.
ja ega vist ei olegi õiget otsa. aga ma tahaks öelda, et eestlased on vahel ikka võhiklikud matsid küll. eriti purjusolekus, aga mitte alati ei ole selleks vaja purjus olla ka. ja see on ka põhjuseks, miks pensionärid parim publik on. 
seekord (laupäeval) käisime erapeol esinemas. see tähendab, et ei olnud rahvamaja pidu. ja oli suhteliselt ebameeldiv kogemus küll. 
ebameeldivaks ei teinud seda see, et väikesed lapsed natuke esinemise jaoks tarvisminevat ruumi okupeerisid või siis see, et muusika hakkis kummaliselt või see, et oli palav nagu saunas (riideid vahetasimegi saunas, hea et kostüümid seljast ära tulid :D), või isegi see, et inimesed purjus olid ja käitusid nagu purjus inimesed ikka. sellist asja leidub igal pool.
ebameeldivaks tegi kõige selle see, kuidas inimesed arvavad, et sõna kõhutantsija võib asendada sõnaga strippar, ja kõva häälega on tarvis kommenteerida kui toredasti pekid ikka värisevad.
harimatus ma ütleks, on kõige koledam asi. kahju iseenesest, et inimesed ei tee asjadel vahet. ja tüdruk, kes meid sinna kutsus ka ei paistnud teadvat, et tegelikult kõhutantsija ei tähenda seda, et tal on väga vähe riideid seljas ja ta võtab neid järjest vähemaks. kodutöö on tegemata. ma arvan. kurb.
strptiis ja sületants ei ole isegi araabiamaades kõhutantsija eesmärk ja tegelikult tuleb tantsijat austada. näiteks on araabiamaades au sees hoopis kurvikamad kõhutantsijad, mitte kondikubud. sest sealt ei paista see tants väga välja XD ausalt öeldes.
muidugi ei ole eesti araabiamaa, aga siiski mingi austus peab ju olema!

aga ma annan endale aru, et ega mingitelt suvalistelt süldipeolistelt ei saagi eeldada, et nad tantsu mõistaksid. KUIGI oli ka toredaid inimesi, kes tänasid ilusa etteaste eest. see tasakaalustas teiste matslikku käitumist. aga ainult natukene.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar