laupäev, 26. veebruar 2011

brother=bother?

on seal mingi kokkusattumus, et sõnadel BROTHER ja BOTHER erilist vahet ei ole? :D
vahel võiks neile küll võrdusmärgi vahele joonistada. vähemalt nii kaua kuni nad suureks pole saanud.
sest: little brothers love to bother you
ja nad kohe naudivad seda.
see kõik võib nüüd kõlada veidi masendavalt ja virisevalt, kuid pole üldse nii. see lihtsalt on üks vendade omadus ja fakt. neile tuleb siis lihtsalt mõni muu põnevam tegevus leida (kahjuks on see üsna raske).
mõned võibolla on kuulnud seda meie pere üht lemmikväljendit: "tahad ajan sind närvi!?" kusjuures sõna närvi tuleb hääldada sealjuures pikalt ja rõhutatult a la 'närrrvii' :). see pärineb Reinult kui ta oli umbes kolme aastane vist, või midagi sinnakanti. Rein oli jälginud seda, kuidas täiskasvanud käituvad (ilmselgelt) ja siis ta tuli selle lausega ükspäev lagedale. ta ei öelnud seda meile, vaid tädile, kes hirmsasti armastas närvi minna kui mainiti sõna 'liha' näiteks :D (söögi teemad toovad esile alati päris tugevaid emotsioone). ja nii ongi see nüüd meil väike omavaheline nali, mida ei olegi vist võimalik hästi ära seletada. ja see kuidas minu väikevennad armastavad kõiksuguseid totrusi teha selleks, et mind kiusata võib kõik selle lausega kokku võtta. and just because it's fun.
Rein oli väiksena üldse väga vaimukas. kui me veel väikesed olime, siis ema ütles meile õhtuti pärast mõne filmi vaatamist vms alati: "Nüüd (paus) magama!". mitte käsuna vaid sellise faktina pigem. mingi aja pärast hakkas ka Rein sedasi ütlema. ja kujutate ette ühte kolmeaastast sulle ütlemas: "Nüüd, magama!" :D
oh I love my little brothers, but they can sometimes be a bother :P

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar