andsin toanaabrile ka maitsta. ta tegi paha nägu selle peale :D ja siis me arutasime, et kust see tuleb ja nii. minu purk on tehtud hollandis täitsa. ja siis the almighty google ja wikipedia aitasid meid hädast välja. ei. kõik on üdini ameerika värk siiski. ja siis läks asi veel lõbusamaks sest.. teatavasti leiutati masin peanut butteri jaoks et..
Dr. Ambrose Straub, a physician in St. Louis, Missouri pursued a method for providing toothless elderly with protein in the 1890s. His peanut butter making machine was patented in 1903.
tuli pikk jutt sellest kuidas see on tervisele kasulik või kahjulik ja sedasi. kõige toredam koht oli siiski see:
Peanut butter can harbor salmonella and cause salmonellosis, as in the salmonella outbreak in the United States in 2007. In 2009, due to mishandling and apparent criminal negligence at a single Peanut Corporation of America factory in Blakely, Georgia, salmonella was found in 46 states in peanut-butter-based products such as crackers, peanut-butter cookies, and dog treats. It has claimed at least nine human lives as of 17 March 2009, and made at least 691 people sick in the United States.
aga tegelt ma tahaks teada, millega seda peaks sööma, et see nii kuiv ei oleks?? hakkab lausa suulakke kinni.. [update]
Minu meelest on parim kooslus maapähkivõi+maasikamoos. Panna võib seda saia peale või pannkoogi vahele näiteks!
VastaKustutaSeda määritakse jah siin bagelite peale. Võib tavalise saiaga süüa. Kombineerida toorjuustu ja moosiga.
VastaKustutaPean tunnistama, et ma pole siiani seda peanut butterit Ameerikas söönud... olen seda varem saanud ja ei jätnud väga super muljet.
proovi järgi kas on sama maitsega :P
VastaKustutahmm.. toorjuust kõlab põnevalt..